Blog ni adalah rekaan aku semata-mata... Dalam blog ni terdapat hasil tulisan titik pena aku sendiri dan ada juga artikel-artikel atau blog-blog menarik yang di "copy" kan dari bloggerz2 laen utk dikongsi bersama... Terlebih dahulu, aku nak mintak maaf awal2 jikalau ader maner2 artikel atau penulisan dalam blog ni yang menyinggung mana2 pihak. Sebarang komen dan kritikan membina amat dialu-alukan

Jumaat, 30 Julai 2010

Malaysia negara bahaya, pelajar dirogol dlm bas

Apa nak jadi Malaysia ni, semua tempat tak selamat. Pelajar sekolah dalam bas pun dirogol dalam bas sekolah oleh pemandu bas sendiri disaksikan oleh pelajar lain di Petaling Jaya lapor akhbar The Star 29 Julai 2010. Dalam kes lain pemandu van sekolah pula mencabul pelajar perempuan juga di Malaysia.

Apa nak jadi Malaysia ni ? Jenayah seks makin banyak, orang gila seks makin berani.

Adakah kita terlalu sibuk dengan politik hingga perkara sebegini bukan perjuangan utama untuk rakyat ? Perjuangan parti lebih penting dari perjuangan rakyat ?

Inilah yang dinamakan Kuman seberang laut nampak , Gajah depan mata tak nampak

Sibuk dengan pengkhianat negara dan pengkhianat Melayu tapi penjenayah depan mata , depan laman rumah tak nampak, tunggu masa menerkam kita dan keluarga kita.
************ ********* *********

Girl raped in school bus

PETALING JAYA: A school bus driver allegedly raped a 10-year-old girl in full view of other pupils in the bus.

A kindergarten teacher who was passing by heard screams for help and alerted members of the public, who caught the 51-year-old driver red-handed.

The incident took place along Jalan Othman, Petaling Jaya, at 12.40pm on Monday.

It is learnt that the driver had stopped the bus by the roadside and approached his victim. He forcefully undressed her in front of the horrified children.

He then forced himself on the terrified girl.

People who went to the girl’s aid grabbed the man and bashed him up before handing him over to the police.

Meanwhile, another pupil, aged 12, lodged a report alleging she was molested by her school van driver in Kelana Jaya.

The 6.45pm incident allegedly took place near a disabled welfare centre when the girl was alone in the van and on her way to extra classes.

The 37-year-old driver allegedly grabbed her from behind and fondled her private parts.

The girl put up a fierce struggle and managed to free herself before running off and screaming for help.

The driver who chased after her gave up when he saw her seeking help from her friend.

Petaling Jaya OCPD Asst Comm Arjunaidi Mohamed, who confirmed both cases, said police are looking for the van driver.

“The bus driver has been remanded until tomorrow.

Selangor police chief Deputy Comm Datuk Khalid Abu Bakar said a special task force has been set up in light of the two incidents.

Tiada ulasan: