Blog ni adalah rekaan aku semata-mata... Dalam blog ni terdapat hasil tulisan titik pena aku sendiri dan ada juga artikel-artikel atau blog-blog menarik yang di "copy" kan dari bloggerz2 laen utk dikongsi bersama... Terlebih dahulu, aku nak mintak maaf awal2 jikalau ader maner2 artikel atau penulisan dalam blog ni yang menyinggung mana2 pihak. Sebarang komen dan kritikan membina amat dialu-alukan

Ahad, 16 Ogos 2009

Radio Online

salam semua...
kat sini aku nk berkongsi satu software utk dgr radio on9
di internet...
so x payah susah2 nk ke laman web radio tu lagi...
tp ada jgk radio yg x jd...
saper nk try blh download

RADIO ON9 V3

CERAMAH KHAIRY ANTI PENGKHIANAT CUKUP GEMPAQ



UCAPAN BERAPI-API



KHAIRY JAMALUDIN BERUCAP PANAS


Khairy Jamaludin dengan marah lagi bengis telah memberi
amaran kepada pengkhianat dan bakal pengkhianat.

Ucapan Khairy ini telah didengar dengan kyusuk
lagi tawaduk oleh ratusan kerusi yang dibawa hadir.
dalam sesi ceramah politik bertajuk
' Pakatan Retak Menanti Belah' telah diadakan
di Perkarangan Tadika Kemas,
Jalan Rajawali 6/6 Seksyen 6 Shah Alam.

Dalam ucapannya Khairy telah memberi contoh bahawa
orang yang khianat adalah orang yang bermimpi
siang dan malam untuk mendapat kuasa.

Apabila ditanya wartawan apakah yang bermimpi
ini ialah mereka yang tidor siang dan malam
seperti Abdullah Badawi - Khairy terus mengatakan
bahawa Abdullah Badawi bukan tidor tetapi
mengigau kah kah kah

KERUSI JEMPUTAN YANG SEDANG MENDENGAR UCAPAN KHAIRY

hi hi hiiiiiiiiii kerusii je yg dengar ceramah, orangye mane??? halimunan ke? invisible man?

Umno tak mencarut....percayalah

Photobucket

Photobucket