Blog ni adalah rekaan aku semata-mata... Dalam blog ni terdapat hasil tulisan titik pena aku sendiri dan ada juga artikel-artikel atau blog-blog menarik yang di "copy" kan dari bloggerz2 laen utk dikongsi bersama... Terlebih dahulu, aku nak mintak maaf awal2 jikalau ader maner2 artikel atau penulisan dalam blog ni yang menyinggung mana2 pihak. Sebarang komen dan kritikan membina amat dialu-alukan

Jumaat, 19 Disember 2008

Berakhirnya tournament volleyball

hampir seminggu aku berulang-alik kt shah alam-bangi...
jauh tu...
penat naek bas...

semalam game tu dah pun abes...
dan beberapa ari jer lagi
aug pun akan berakhir jua

sepanjang aku kat situ,
aku dpt berkenalan ngn beberapa org ,team aku jugak
team protokol...
en azri,pn hastini,en ganesan, en masnawi,pn azizah,
n faezah yg selalu gaduh ngn aku...

lepas ni may b aku akan terlibat ngn majlis penutup aug pulak...
xtaw lagi apa tugas yg perlu aku laksanakan...
tp semestinya berkait dlm bidang protokol la...

dlm acara bola tampar,
malysia kalah teruk jgk...
game laen aku x taw n x sempat nk amik taw,
pasal sibuk ngn event bola tampar ajer...

tiap2 ari balik mlm....


Khamis, 18 Disember 2008

asean university games

dah lama x update blog nih....
skang ader kat ukm,
jd sukarelawan utk AUG 2008....

byk benda berlaku kt sini
smpai aku xder mud nk citer...